Huidanalyse toestel Soft Plus

Meet de gezondheid, het welzijn en de schoonheid van uw huid

Een positieve benadering

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het is zichtbaar voor jezelf en voor iedereen die je ontmoet. Het is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen, zodat je je goed in je vel voelt en je dit ook uitstraalt naar de buitenwereld toe. Er zijn specifieke producten ontwikkeld voor de meest voorkomende huid- en schoonheidsproblemen. Wij helpen je deze producten te leren kennen.

Met het huidanalyse toestel Soft Plus kunnen we een reeks minitesten op je huid uitvoeren om zo gedetailleerde informatie over je huidtype te bekomen. Op die manier kan ons deskundig apotheekteam je de meest geschikte producten aanbevelen om je huid te reinigen, te behandelen, te hydrateren en te verstevigen.

Wat doet het huidanalyse toestel Soft Plus?

Het huidanalyse toestel Soft Plus is een professioneel systeem dat toelaat de huid te beoordelen. De huid wordt op een wetenschappelijke en objectieve wijze geanalyseerd door middel van grondige onderzoeken. Bovendien kan met behulp van een microcamera een diepgaande visuele evaluatie plaatsvinden.

Na elke minitest geeft het toestel de wetenschappelijke resultaten weer. Ons deskundig apotheekteam geeft vervolgens huidadvies en stelt producten en behandelingen op maat voor. Op deze manier kunnen we je helpen om de resultaten te optimaliseren en bijgevolg een gezondere huid te bekomen.

Welke karakteristieken meet het huidanalyse toestel Soft Plus?

Het huidanalyse toestel Soft Plus onderzoekt verschillende kenmerken van de huid.

Dit omvat onder andere:

  • Hydratatie
  • Talg
  • Keratine
  • pH
  • Elasticiteit
  • Poriën

Het toestel laat ook toe je hoofdhuid en haar te analyseren.

Vraag hierover meer informatie aan je apotheker.

Is het gebruik van het huidanalyse toestel Soft Plus pijnlijk?

Het gebruik van het huidanalyse toestel Soft Plus is volledig pijnloos. De metingen worden uitgevoerd met behulp van probes en een microcamera die slechts oppervlakkig op de huid worden geplaatst. Het huidanalyse toestel is zodanig ontwikkeld dat dit volstaat om correcte resultaten te bekomen.

Hoe kan ik mijn huid laten analyseren?
Vraag aan iemand van ons apotheekteam om een snelle, eenvoudige huidconsultatie uit te voeren. Eén of twee korte metingen kunnen al bijdragen tot een gepaste keuze van een huidverzorgingsproduct. Wil je graag meer te weten komen en een volledige analyse laten uitvoeren, maak dan best een afspraak. Onze deskundige huidadviseurs helpen je graag met het interpreteren van de resultaten. Ze zullen enkele aanbevelingen formuleren zodat je in staat bent een optimale huidverzorgingsroutine toe te passen.

Maak snel een afpraak met je apotheker voor een gratis huid-en/of haaranalyse!

Je apotheker adviseert je graag!