Nan Sensitive Melkpoeder 4x26,2g

 • Afbeelding vergroten
3,50€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
0-12 maandenHeeft je baby last van krampjes? Nan® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree.
Voorradig online
Over het product
Nan Sensitive Melkpoeder 4x26,2g
0-12 maandenHeeft je baby last van krampjes? Nan® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree.
Naam: Nan Sensitive Melkpoeder 4x26,2g
Productcode: 2954097
Indicatie(s)

NAN® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree. Hypoallergeen, NAN® Sensitive vermindert het risico op allergie.NAN® Sensitive moet onder medisch toezicht gebruikt worden.NAN® Sensitive is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Contra-indicaties

Tegenindicaties in geval van: allergie aan koemelkeiwitten,galactosemie,congenitale intolerantie voor lactose, tekort aangalactokinase,malabsorptievan glucose en galactose, maltoseintolerantie.

Samenstelling 

Maltodextrine, lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, vitamines (C, E, A, pantotheenzuur, niacine, D, B1, B2, B6, foliumzuur, K, biotine, B12), natriumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, zuurteregelaar: citroenzuur; taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, cultuur (L.reuteri), kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide. *Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB.

Extra info 

Belangrijke informatie: De beste manier om een ​​baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om ​​gezond en gebalanceerd te eten.

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico's voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.