Arkofluide Afslank Programma Amp 30x15ml

 • Afbeelding vergroten
Prijs 31,85€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Niet beschikbaar
Over het product
Arkofluide Afslank Programma Amp 30x15ml
Naam: Arkofluide Afslank Programma Amp 30x15ml
Productcode: 2661247
Indicatie(s) Het gamma Arko-ampullen wordt in Frankrijk vervaardigd en heeft als roeping om het beste uit de natuur te halen en u te schenken voor uw welzijn. Het onderzoek en de innovatie – zowel in Frankrijk als internationaal – in combinatie met strikte controles staan in dienst van een natuurlijke gezondheid. De Biologische Landbouw is een soort duurzame en niet-vervuilende landbouw met productietechnieken die de vruchtbaarheid van de grond bewaren en het milieu respecteren, waardoor de kwaliteit van voedingsproducten wordt geoptimaliseerd. Arko-ampullen Detox. Om uw lichaam te helpen zuiveren. De bessen van de Vlier (Sambucus nigra) zijn interessant voor hun zuiverende eigenschappen want ze helpen de toxines uit het lichaam te verwijderen. Paardenbloem (Taraxacum officinale) helpt bij de eliminatie van water. Rammenas (Raphanus sativus) is een dikke en eetbare wortel met een kenmerkende smaak waaraan Citroensap (Citrus limonum) werd toegevoegd voor zijn verfrissende smaak. Arko-ampullen Starter Slanke Lijn Om de werking van Slanke Lijn te starten, helpt Mate (Ilex paraguariensis) de vetten omvormen in energie. Bovendien wordt deze plant uit Latijns-Amerika ook gewaardeerd voor zijn stimulerende eigenschappen, in het bijzonder in het begin van een Afslankingsprogramma om “uw batterijen te helpen opladen”. Venkel (Foeniculum vulgare) is sinds de Oudheid in het Middellandse Zeegebied gekend om de eliminatiefuncties en de drainage van het lichaam te bevorderen. Druif (Vitis vinifera) helpt de circulatie te ondersteunen en bevordert de eliminatie van de toxines. Ananas (Ananas comosus) is een exotische, kruidachtige plant waarvan de eetbare vrucht bijzonder wordt gewaardeerd voor zijn smaak. Arko-ampullen Booster Slanke Lijn Om een harmonieus silhouet te behouden zonder tonus en vitaliteit te verliezen. Groene thee of Chinese thee (Camellia sinensis), waarvan enkel de jonge bladeren worden gebruikt, is een niet-gegiste thee om de integraliteit van de natuurlijke eigenschappen te bewaren die bijdragen tot het vetmetabolisme. Groene koffie (Coffea arabica) (in tegenstelling tot gebrande koffie) zal uw vitaal evenwicht helpen terugvinden door uw tonus op natuurlijke wijze te stimuleren. Guarana (Paullinia cupana) wordt veel gebruikt om de lichamelijke weerstand te verbeteren en de vetverbranding te bevorderen. Moerasspirea (Spiraea ulmaria) helpt het vocht en de toxines uit het lichaam te verwijderen.
Gebruiksaanwijzing: Eén ampul per dag innemen. Rekening houdend met de concentratie aan werkzame bestanddelen, is het aangeraden om de met de hand openbreekbare ampul in een half glas water (125 ml) te verdunnen. Het product mag verschillende malen in de loop van het jaar opnieuw worden ingenomen. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.
Waarschuwing: De lijst van ingrediënten kan onvolledig zijn. Als u allergisch bent, raadpleeg de website van de leveranciers om de volledige lijst van ingrediënten te bekijken. Wij werken momenteel aan het onderhoud van deze lijst.